Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Driftchef

Driftchef

Ansökan senast: Måndag den 6 Maj 2019
Ort: Göteborg, Västra Götalands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en Driftchef till Distrikt Göteborg som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som driftchef ansvarar du för att planera, leda, utveckla och följa upp distriktets samlade driftuppdrag tillsammans med 8 medarbetare. I rollen ingår resultat-, budget- och personalansvar där du leder, motiverar och utvecklar medarbetarna och förser dem med de verktyg och information som krävs för att uppnå verksamhetens mål. Du ansvarar för driftplanering, uppföljning och analys. Du är även ansvarig för upphandling, avrop och uppföljning av köpta tjänster inom driftuppdraget. Vidare är du föreståndare för BVKF och eldriftansvarig enligt delegering samt ansvarig för det systematiska brandskyddsarbetet. Du rapporterar till regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning, alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet med kompletterande utbildning vi bedömer likvärdigt. Du har flerårig erfarenhet av driftverksamhet och arbetsledande befattning inom fastighetsbranschen. Du har även erfarenhet av fastighetsadministrativa system. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med utbildning och erfarenhet av AFF-strukturen, brand och egenkontroll samt ledarskapsutbildning. Det är även meriterande med erfarenhet från befattning med personalansvar, budget- och prognosarbete.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande och drivande med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och har goda ledaregenskaper. Vidare är du kundfokuserad och har en hög administrativ förmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Malena Andersson, tfn 010- 44 44 903 eller HR-specialist Jessica Rosén, tfn 010 44 44 565.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-05-06. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.