Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Drifttekniker Boden

Drifttekniker Boden

Ansökan senast: Söndag den 7 Juni 2020
Ort: Boden, Norrbottens län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Region Norr är en modern arbetsplats som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi drifttekniker till Boden som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt anläggnings- och fastighetsbestånd. Vi har olika byggnadstyper i vårt bestånd, både enkla och med tekniska installationer. Du arbetar med ett brett spektra av arbetsuppgifter som rör fastighetsdrift, vilket innebär tillsyn och skötsel av byggnader och anläggningar. Du arbetar även med förebyggande underhåll av tekniska installationer i byggnader och tillhörande infrastruktur inom värme- el- va- och ventilationssystem, styr- och reglersystem samt skyddskomponenter. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i anställningen och resor ingår i tjänsten. Dessa går att planera och kombinera med familjeliv.

Kvalifikationer
Du har driftteknikerutbildning alternativt annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med inriktning mot VVS. Vidare har du god datavana som användare av stödsystem och fastighetssystem och har god administrativ förmåga. Du har även körkort med minst klass B. 

Meriterande kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet eller utbildning inom VVS. Det är även meriterande om du har annan fastighetsrelaterad utbildning eller utbildning i styr- och reglerteknik.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att vara ansvarstagande, noggrann och handlingskraftig kommer naturligt för dig och du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet. För att lyckas i rollen vet vi att du behöver god problemlösningsförmåga och kunna arbeta med varierande arbetsuppgifter stort som smått och ofta i högt tempo.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Hans Karlsson, tfn 010- 44 44 379 eller Rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010 44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-06-07. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.