Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Drifttekniker Hälleforsnäs

Drifttekniker Hälleforsnäs

Ansökan senast: Söndag den 31 Maj 2020
Ort: Hälleforsnäs, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att medverka i tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av främst tekniska installationer i byggnader och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. Utomhus ingår tillsyn och skötsel av bland annat grönyta. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning, exempelvis från yrkeshögskola alternativt annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighetsbranschen eller industri. Vidare har du god datavana som användare av stödsystem. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med kunskaper inom VVS samt kunskaper inom styr och reglerteknik, el, kyla och ventilation.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du trivs med att arbeta självständigt och har en hög grad av affärsmässighet samt god förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Intervjuer kommer att genomföras onsdagen den 10 juni 2020.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Lars-Gunnar Cronwall, tfn 010-44 44 335 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010-44 44 983.
 
Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-05-31. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.