Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Fastighetsingenjör Bygg, Karlsborg

Ansökan senast: Söndag den 28 Augusti 2022
Ort: Karlsborg, Västra Götalands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 3261/2021

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket söker en fastighetsingenjör bygg till Karlsborg! Är du projektledare inom bygg- eller fastighetsutveckling? Vill du ha en ny utmaning och jobba med ägarrelaterade projekt i en verksamhet med ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss du söker. 

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Fortifikationsverkets uppdrag är att bygga, äga, förvalta och drifta fastigheter som framförallt Försvarsmakten använder i sin verksamhet. Vår förvaltningsorganisation är uppdelad i sex regioner och Region Väst förvaltar fastigheter i gamla Skaraborgs Län.

Teknikenhets uppdrag är att ansvara för de underhålls- och investeringsprojekt som ingår i region västs projektportfölj, men även hantering av tilläggsbeställningar i form av verksamhetsanpassningar ingår. Projekten är uppdrag i enlighet med den fleråriga underhållsplan som är överenskommen med hyresgästen. 

Teknikenheten leds av en teknikchef och vi är 9 stycken fastighetsingenjörer på orterna Såtenäs, Skövde och Karlsborg. Vi är en välfungerande arbetsgrupp med hög kapacitet och stort kundfokus. De kommande åren kommer de ske stora reinvesteringar och starkt framdrift och därför behöver vi bli fler.

Nu söker vi en fastighetsingenjör med inriktning bygg till Karlsborg!

Som fastighetsingenjör arbetar du med att leda projekt i varierande storlek och komplexitet. Du ansvarar för projektet i hela kedjan, från utredning till produktion och för överlämnande till kund. Som fastighetsingenjör har du ansvaret för att projektet levereras till rätt kvalitet, inom given tid och inom givna ekonomiska ramar. Vanliga arbetsuppgifter är statusbesiktningar av de egna fastigheterna, samt administration kopplat till projekten. Du kommer också medverka vid upphandling av konsulter och entreprenörer. Resor kan förekomma inom hela regionen.

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom bygg- eller fastighetsutveckling eller tidigare arbetslivserfarenhet från fastighetsproduktion som entreprenör. Du kommunicerar och uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och har en hög administrativ förmåga. Körkort lägst B-behörighet är ett krav.  

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av byggnadskalkylering i tidiga skeden och kunskap och erfarenhet av LOU/LUFS upphandlingar.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. För den här tjänsten vill vi att du besitter en hög samarbetsförmåga och har ett prestigelöst sätt att lösa problem för att nå det gemensamma målet. Du organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som har påbörjats och håller deadlines. Du är mån om att göra ett bra jobb och arbetar effektivt för att nå de uppsatta målen.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Andreas Johansson, tfn 010-44 44 566 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, 010- 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 28 augusti 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.