Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Fastighetsingenjör - el

Fastighetsingenjör - el

Ansökan senast: Måndag den 6 Maj 2019
Ort: Halmstad, Hallands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi Fastighetsingenjör med inriktning el till Halmstad som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsingenjör med inriktning el kommer du utifrån ett projektorienterat arbetssätt svara för och genomföra projekt inom främst sakområdet el men även till viss del inom teknik och andra uppdrag. Du stödjer driftdistrikt och förvaltare över hela regionen inom sakområdet. Du arbetar med underhålls-, drift-, energi-, teknik- och miljöfrågor, genomför underhållsbesiktningar och levererar underlag till underhållsplaner. Vidare medverkar du vid upphandling och inköp av konsulter och entreprenörer. Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande YH-utbildning med inriktning el. Alternativt är du utbildad gymnasieingenjör med kompletterande påbyggnadsutbildningar inom elområdet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet från fastighetsbranschen som fastighetsingenjör eller teknisk förvaltare med inriktning el. Du är auktoriserad El-installatör för regelefterlevnad AL (lågspänning). Du har goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av installationsteknik. Det är även meriterande med erfarenhet av projektledning inom elområdet och teknikområdet, erfarenhet av energi- och miljöfrågor inom fastighetsområdet samt kunskap och erfarenhet av LOU.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är strukturerad och drivande med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande och kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. Det är av vikt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Vidare har du en god administrativ förmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Marie Björkman, tfn 010- 44 44 664 eller HR-specialist Jessica Rosén, tfn 010 44 44 565.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-05-06. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.