Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Fastighetstekniker Halmstad

Ansökan senast: Söndag den 12 Februari 2023
Ort: Halmstad, Hallands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 5725/2022

Om Fortifikationsverket

Region Sydvästs verksamhet utförs i Västra Götaland, Skåne och Hallands län och denna tjänst finns i driftdistriktet Halmstad och har ett geografiskt område som täcker Halland. Idag är det tretton drift- och fastighetstekniker som har arbetsplats i distriktet. Nu söker vi två fastighetstekniker med placeringsort Halmstad, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten.
Du kommer att utföra tillsyn och sommar- och vinterskötsel på vägar, mark, planer och anordningar inom garnison, övnings- och skjutfält. Du kommer även att arbeta med avhjälpande och planerat underhåll samt tilläggstjänster. Du arbetar självständigt och i grupp med att uppnå de fastställda målen för driftdistriktet. Arbetet innebär en blandning av maskinkörning och handarbete (redskap, röjsåg, motorsåg, mm) samt viss administration. Tillsammans i gruppen vidareutvecklar och förbättrar du även arbetssätt och rutiner. Arbetet innebär många kund- och entreprenörskontakter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå och har fastighetstekniskutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flerårig arbetslivserfarenhet som fastighetstekniker inom yttre miljö eller liknande. Du har erfarenhet av att framföra och arbeta med park-, entreprenad- och jordbruksmaskiner av varierande storlek. Vidare har du goda datakunskaper och goda kunskaper i svenska, både skrift och tal. Körkort klass B och BE är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med förarbevis för jordförflyttande maskiner, motorsåg och röjsåg. Har du dessutom erfarenhet och/eller utbildning av växtskyddsmedel, arbete på väg, heta arbeten samt har liftutbildning är det också till din fördel

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen vet vi att du behöver ha god samarbetsförmåga och ett strukturerat och kommunikativt arbetssätt. Du är dessutom drivande, lösningsorienterad och initiativtagande. Det är viktigt att du har en stabil personlighet och är lyhörd för kundens behov.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med ca 900 trevliga och professionella kollegor runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta rekryterande regionchef Malena Andersson, tfn 010-44 44 903 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-02-12. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.