Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Fastighetstekniker Muskö

Ansökan senast: Torsdag den 16 Februari 2023
Ort: Muskö, Stockholms län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 501/2023

Om Fortifikationsverket

Region Östs verksamhet utförs i Stockholm och Gotlands län och denna tjänst finns i driftdistriktet Muskö och har ett geografiskt område som täcker Muskö och kringliggande öar. Idag är det tolv drift och fastighetstekniker som har arbetsplats i distriktet. Nu söker vi en fastighetstekniker till Muskö, välkommen med din ansökan.

Om oss och uppdraget
Arbetet innebär att vidmakthålla fastighetsbeståndet och där arbeta med logistikuppgifter samt arbeta som stöd till driften som utför tillsyn och skötsel. Det ingår i tjänsten att vara logistikansvarig, arbeta praktiskt med förrådshantering samt utföra tilläggstjänster. Du kommer även till viss del delta i att arbeta med felavhjälpande och med planerat underhåll i byggnader och i anläggningar.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som lägst har gymnasieutbildning eller yrkesutbildning med för tjänsten relevant inriktning. Du har även erfarenhet av logistikarbete. Du har några års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet, god administrativ förmåga samt god datavana som användare av administrativa IT-stödsystem. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande om du har arbetat självständigt på lager och inneha giltigt truckkort eller om du har erfarenhet av förrådslogistik. Erfarenhet från arbete som hantverkare eller snickare är också meriterande då extratjänster kommer utföras i fastighetsbeståndet. Att ha fortifikatorisk anläggningserfarenhet eller Fastighetstekniskutbildning på YH-nivå är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering därför är du stresstålig och har förmåga att prioritera och fatta beslut inom snäva tidsramar.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med ca 900 trevliga och professionella kollegor runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar vid Fortifikationsverket innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Gert Warnas, tfn 010- 44 45 463 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO eller Karin Alm, SACO.
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-02-16. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.