Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Fastighetstekniker väg, mark och park, Kungsängen

Fastighetstekniker väg, mark och park, Kungsängen

Ansökan senast: Söndag den 27 September 2020
Ort: Kungsängen, Stockholms län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att vidmakthålla tillsyn och skötsel på vägar, planer och anordningar inom övning och skjutfält. Du kommer även att arbeta med planerat underhåll inom det öppna och slutna beståndet. Arbetet innebär många kund- och entreprenörskontakter och du ingår i snöberedskapsgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom väg, mark och park. Alternativt har du motsvarande erfarenhet eller utbildning inom området som vi bedömer likvärdig. Du har även maskinutbildning inom hjullastare, redskapsbärare, röjsågsutbildning och erfarenhet av arbete på väg. Vidare har du goda datakunskaper. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande
Det är meriterande med motorsågsutbildning samt kunskap och yrkeserfarenhet inom militärt område. Har du dessutom erfarenhet av snöröjning samt framförande av väghyvel och lastbil är det till din fördel.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Du har hög social kompetens och är lyhörd för kundens behov. Du trivs att arbeta servicefokuserat och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställning i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Danne Blomberg, telefon 010-44 44 492 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010 44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-09-27. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.