Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Fastighetstekniker yttre miljö (visstid)

Fastighetstekniker yttre miljö (visstid)

Ansökan senast: Måndag den 9 December 2019
Ort: Karlskrona, Blekinge län
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att upprätthålla god standard för vår yttre miljö så som vägar, planer, grönytor, träd och planteringar. Därmed förekommer alla möjliga uppgifter som kan tänkas inom yttre miljö, såsom gräsklippning, beskärning, ogräsbekämpning, slyröjning, grusning, snöröjning, sandning och saltning. Snöberedskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med erfarenhet från skötsel av yttre miljö. Du har även utökat B-körkort (B96) samt förarbevis för hjullastare. Körkort klass B är ett krav

Meriterande
Det är meriterande med BE-körkort samt arbetslivserfarenhet från säkerhetsklassat arbete mot försvarssektorn.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Du har hög social kompetens och är lyhörd för kundens behov. Du trivs att arbeta servicefokuserat och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor 
Tidsbegränsad anställning under 1 år. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. 
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Per-Anders Hansson, tfn 010-44 44 339 eller HR-specialist Eric Nyborg tfn 010 44 44 804.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-12-09. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.