Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Ansökan senast: Måndag den 29 April 2019
Ort: Såtenäs, Västra Götalands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi fastighetstekniker till Såtenäs som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av väg, mark och parkanläggningar inom Såtenäs garnison samt bidra i planeringsarbetet kring den dagliga driften inom arbetsområdet.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Resor förekommer i distriktet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med treårig gymnasieutbildning eller YH-utbildning med inriktning väg, mark och park, eller annan tillförskaffad kompetens som vi anser likvärdig. Du har arbetslivserfarenhet av skötsel inom väg, mark och park samt erfarenhet av underhållsplanering. Körkort klass B, CE är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Yrkesbevis för maskinförare Teleskoplastare, Hjullastare, Grävmaskin, Grävlastare samt intyg/utbildning för kabelgrävning, Arbete på väg och lastkoppling.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Du har hög social kompetens och är lyhörd för kundens behov. Du trivs att arbeta servicefokuserat och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Anställning på Fortifikationsverket innebär att man blir krigsplacerad på sitt arbetsställe.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Jonas Höög, tfn 010-44 44 976 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-04-29. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.