Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Ansökan senast: Måndag den 11 Mars 2019
Ort: Muskö, Stockholms län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi fastighetstekniker med placering Muskö som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att kontrollera och övervaka tekniska system i vår driftcentral. Arbetet innebär att registrera och förmedla larm. Du kommer via fjärrmanöver genomföra omläggningar i installationsdrift samt fungera som informatör via centralorderanläggning och basradiosystem. Du kommer även att biträda vid driftomläggning inom fastighetsdriften. I rollen ingår att ansvara för myndighetens växel- och felanmälningsfunktion samt att förmedla information vid störningar i fastighetssystem. Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i driftcentralen. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen inom fastighetsteknik eller annan utbildning vi bedömer likvärdigt. Du har god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med förståelse för och/eller dokumenterad erfarenhet av tekniska installationer i fastigheter samt arbetslivserfarenhet inom räddningstjänst eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du förmåga att prioritera och agera konstruktivt i stressade situationer. Du är serviceinriktad och har förmåga att skapa varaktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Det är viktigt att du är ansvarsfull och har god kommunikativ förmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Andreas Karlsson tfn 010 44 44 521 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010 44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-03-11. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.