Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Förvaltare

Förvaltare

Ansökan senast: Måndag den 8 April 2019
Ort: Arvidsjaur, Norrbottens län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en förvaltare till Region Norr med placering Arvidsjaur som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för underhållsplaner och ägarrelaterade investeringar enligt gällande lagar och föreskrifter för säkerhet, miljö och arbetsmiljö. I rollen ansvarar du för egenkontroll och ekonomi inom ramen för eget förvaltningsansvar. Du är ansvarig för hyresavtal eller andra kundrelaterade avtal och är därmed den som möter våra lokala kunder. Du ansvarar även för kontakter med övriga instanser för att förebygga och bevaka utfall av bland annat planläggning. Förvaltningsområdet omfattar Arvidsjaur, Vidsel, Älvsbyn och Jokkmokk kommun. Resor förekommer inom och utom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller YH-utbildning med inriktning bygg, teknik, ekonomi eller juridik. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning, ekonomi, hyresavtal och kundkontakt. Du har även erfarenhet av underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektering. Vidare har du en god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande
Det är meriterande med kunskap inom LOU och fastighetsrätt.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självständig och drivande. Du är strukturerad i ditt arbete och har en god kommunikationsförmåga. Du är förmågan att skapa goda samarbeten med kunder och övriga i organisationen.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Tano, tfn 010- 44 44 485 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010 44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-04-08. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.