Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Förvaltningsassistent Karlberg

Ansökan senast: Söndag den 2 Oktober 2022
Ort: , Stockholms län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 2930/2022

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket söker en förvaltningsassistent till Region Öst. Som förvaltningsassistent arbetar du med att stödja regionens förvaltning inom ekonomi, budget, prognos, analys, uppföljning och administration. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Fortifikationsverkets förvaltningsorganisation består av sex regioner varav en av regionerna är Region Öst. I den regionala staben arbetar idag sex medarbetare som utgår från våra trevliga lokaler på Karlbergs slottsområde. Vi är en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid att skapa en trivsam och samarbetsorienterad miljö med hög leveransnivå. Den regionala stabens uppgifter är bland annat att samordna, planera och följa upp regionens verksamhet mot uppsatta mål. Inom staben finns samordningsuppgifter inom miljö, kvalitet, säkerhet, och krisledning samt kontorsansvar för vårt regionkontor på Karlberg

Som förvaltningsassistent arbetar du med ekonomiadministration bl.a. leverantörsfakturor, kundfakturering och du deltar, planerar och stödjer arbetet med budget, prognos och justering/uppdatering av våra upplåtelseavtal.

Du stödjer även med ekonomiska analyser, uppföljning och registerunderhåll i fastighetssystem och inom regionen övrigt förekommande administrativa uppgifter. Resor inom regionen förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomiutbildning på högskolenivå med inriktning mot fastigheter. Alternativt har du annan utbildning vi bedömer likvärdig och relevant för tjänsten. Du har erfarenhet från arbete med ekonomi och du har goda kunskaper i olika administrativa IT-stödsystem. Du kommunicerar och uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt på svenska. Körkort lägst klass B är ett krav.

Det är meriterande med erfarenhet av budget- och prognosarbete, fastighetsekonomi, hyres- och avtalsadministration och arbete med fastighetsadministrativa system.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ska du ha lätt för att arbeta självständigt och samtidigt vara en serviceinriktad lagspelare. För att lyckas i rollen vet vi att du behöver vara trygg, strukturerad, analytisk, ha god prioriteringsförmåga, samarbetsförmåga och ett kommunikativt arbetssätt. Du agerar professionellt i din vardag och att sätta sig in i andras situation, lyssna, förstå och visa hänsyn kommer naturligt för dig.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med ca 850 trevliga och professionella kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor
Tillsvidare anställning. Placeringsort inom Region Öst enligt överenskommelse. Svenskt medborgarskap är ett villkor krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta stabschef Anna Ring tfn 010-44 44 973 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010-44 44 913

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-10-02. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.