Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent

Ansökan senast: Söndag den 20 Oktober 2019
Ort: Skövde, Västra Götalands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi förvaltningsassistent till Förvaltningsstödsenheten Väst i Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltningsassistent kommer du att hantera vår ekonomiadministration bland annat avseende leverantörsfakturor och kundfakturering. Du kommer att stödja regionen i enklare ekonomiska analyser och uppföljningar. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till regionens administrativa ansvar Du kommer även att vara kontorets säkerhetsperson. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller har eftergymnasial utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har 1-2 års erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du har mycket goda datakunskaper och datakunskaper inom exempelvis Microsoft Office. God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med yrkeserfarenhet inom ekonomiadministration samt ekonomiadministrativa system.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och initiativtagande med förmåga att arbeta självständigt. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med hög integritet. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare har du förmåga att ta ett stort eget ansvar i ditt arbete och har intresse för förändrings- och förbättringsarbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010-44 44 935 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-10-20. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.