Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Inköpare mekaniska produkter Eskilstuna

Inköpare mekaniska produkter Eskilstuna

Ansökan senast: Söndag den 3 Oktober 2021
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 3644/2021

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Om arbetsplatsen
Enheten marknad och inköp inom Fortifikationsverket är modern och deltar aktivt i myndighetens utveckling. Vi är inne i ett mycket intressant uppbyggnadsskede och har stora ambitioner inom inköps- och upphandlingsutveckling. Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande arbetsmiljö där försvarsmakten är vår största kund. Vi finns på huvudkontoret i Eskilstuna.
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som inköpare hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som inköpare hos oss kommer du huvudsakligen att ansvara för inköp och upphandling av legoproduktion avseende mekaniska produkter. Du har även ansvar för hela lagerflödet och lagernivåer, inklusive leveranser och transporter till kund. Du har dina kunder både internt och externt. Du kommer att ansvara för kvalitetskontroll och uppföljning och utveckling av produktionen i samverkan med våra leverantörer. Du arbetar i nära samverkan med våra konstruktörer och produktägare i hela produktens livscykel. Vi är just nu inne i ett utvecklingsskede så du kommer att ha stora möjligheter till att själv utforma metoder och modeller i uppbyggnaden av denna funktion.

Kvalifikationer
Du har utbildning som ingenjör på lägst gymnasienivå med inriktning mekanik. Du har erfarenhet av att ha verkat som inköpare av mekaniska produkter i minst 5 år. Du har god kännedom om ISO 9001 och ISO 14001. Du har arbetat i nära samarbete med leverantörer för att uppnå höga kvalitetskrav och kostnadsbesparingar.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och du behärskar engelska i tal och skrift och har körkort med minst klass B.

Meriterande kvalifikationer
Vi tror att för att lyckas på bästa sätt i rollen så har du arbetslivserfarenhet av logistik, lagerhantering, arbete i försvarssektorn, försäljning samt vana av att genomföra revisioner.. Har du dessutom utbildning inom logistik och lagerhantering är även det till din fördel.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att vara kreativ och flexibel kommer naturligt för dig. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande och trivs med fokus på utveckling och att vara pådrivande för att leveranser med rätt kvalitet blir klara i tid. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utanför organisation där samarbetsförmåga och kommunikation är av stor vikt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Inköpschef Jonas Arvidsson, tfn 010- 44 44 676 eller Rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-10-03. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen