Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Kalkylator

Kalkylator

Ansökan senast: Måndag den 27 Maj 2019
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi kalkylator till Projektavdelningen i Eskilstuna som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att stödja myndigheten och våra kunder med specialistkompetens inom kalkylområdet. Arbetet genomförs i nära samarbete med enhetschefer, projektledare och våra andra kalkylatorer. Du tar fram kostnadsbedömningar för olika typer av investeringsprojekt, främst i projektens tidiga skeden. Du stöttar även vid utvärdering och uppföljning av kostnadsbedömningar. I rollen ingår att utforma och genomföra utbildningar samt omvärldsbevaka och medverka i branschprojekt inom området. Tjänsten är förenad med resor inom Sverige.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, bygg- installationsteknik eller motsvarande. Alternativt har du YH-utbildning inom området. Du har flerårig erfarenhet av arbete med kalkylering eller kostnadsbedömningar inom bygg-och/eller fastighetsbranschen främst inom projektens tidiga skeden. Du har även god kunskap inom entreprenadjuridik samt goda kunskaper i svenska och Excel. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av arbete i marknadsledande stödsystem för kalkylering. Det är även meriterande med erfarenhet från att ta fram övergripande nyckeltal vid kostnadsbedömningar samt goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du egna initiativ och har god analytisk- och problemlösningsförmåga. Du är administrativt strukturerad samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Anställning inom Fortifikationsverket innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Göran Wahlström, tfn 010- 44 44 719 eller HR-specialist Jessica Rosén, tfn 010- 44 44 565.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-05-27. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.