Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Kontorsansvarig Eskilstuna

Ansökan senast: Söndag den 6 Februari 2022
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 5377/2021

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Om arbetsplatsen
Avdelningen för utveckling och verksamhetsstöd består av olika enheter med cirka 120 medarbetare. Enheternas ansvar är olika typer av specialistfunktioner med uppdrag att stödja Fortifikationsverket kärnverksamhet och bidra till att Fortifikationsverket når sina mål. Till enheten Marknad och inköp söker vi nu en Kontorsansvarig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kontorsansvarig är ditt uppdrag att vara samordningsansvarig för all kontorsservice vid huvudkontoret för att säkerställa en god fysisk arbetsmiljö. Du blir operativt ansvarig för lokalrelaterade frågor såsom inventarier, mötesrum och konferensutrustning. Vidare ingår ansvar för inköpta tjänster, som exempelvis lokalvård och andra hantverkstjänster samt uppföljning. Du blir kontaktperson för de olika leverantörer myndigheten har avtal med i dessa frågor. Tillsammans med kollegor kommer du upprätta budget för lokalkostnader i samverkan med din chef. Det kommer även ingå i arbetsuppgifterna att arbetsleda övriga medarbetare inom kontorsservice.

Du granskar och konterar fakturor vilket också omfattar leveranskontroller av material och tjänster. Det ingår även att medverka vid skyddsronder. I arbetsuppgifterna ingår också att planera, beställa och medverka vid olika typer av besök samt att introducera nya medarbetare i lokalerna.

Kvalifikationer
För den här tjänsten har du utbildning på lägst gymnasienivå, flerårig arbetslivserfarenhet inom administration och kontorssamordning. Du har även erfarenhet av att hantera fakturor och avtal samt är bra på att upprätthålla goda och professionella relationer med leverantörer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har körkort med minst klass B.

Det är meriterande av arbete som kontorsansvarig/motsvarande roll inklusive ansvar av operativ arbetsledning. Det är även meriterande med erfarenhet av arbete i projekt.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på att du är initiativtagande, ansvarstagande och är lösningsorienterad. Rollen innebär många kontaktytor inom samt utanför organisationen och förmåga till god samarbetsförmåga och kommunikation är därför av stor vikt.

Anställningsvillkor
Heltid tillsvidare. Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att enhetschef Jonas Arvidsson, Marknad och Inköp, tel 010- 44 44 676 eller rekryteringskonsult Kajsa Björkman 072-450 06 33.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-02-06. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.