Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Kvalitetsansvarig

Kvalitetsansvarig

Ansökan senast: Måndag den 6 Maj 2019
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en Kvalitetsansvarig till Ledningsstaben i Eskilstuna som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kvalitetsansvarig ansvarar du för att utveckla mål och mått inom kvalitetsområdet, ta fram strategier och riktlinjer samt genomför uppföljning och analyser inom ansvarsområdet. Arbetet innebär bl.a. att du ansvarar för myndighetens ISO 9001:2015 certifiering, myndighetens verksamhetsrevisioner samt utveckling och uppföljning av ledningssystem. Du deltar i verksamhetsplanering och uppföljningsarbetet samt ansvarar för utveckling av myndighetens förbättrings- och avvikelsehantering. I rollen ingår externt och internt nätverkande. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har högskoleexamen med av arbetsgivaren bedömd lämplig inriktning samt utbildning i ISO 9001:2015. Du har mångårig erfarenhet av kvalitetsarbete i ledande befattning och mycket god kunskap om ISO 9001:2015 samt erfarenhet av extern revision. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med kunskap om fastighetssektorn och/eller den statliga sektorn samt erfarenhet av arbete med känslig information.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är strukturerad och noggrann med goda ledaregenskaper. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och trivs att arbeta utvecklingsinriktat. Vidare är du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda samarbeten, både inom och utom organisationen.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Stabschef Jacob Henriksson, tfn 010- 44 44 861 eller HR-specialist Eric Nyborg, tfn 010 44 44 804.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-05-06. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.