Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Projektadministratör, Eskilstuna

Projektadministratör, Eskilstuna

Ansökan senast: Söndag den 16 Maj 2021
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 1753/2021

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer. Häng med på vår utvecklingsresa!

Projektavdelningen ansvarar för brukarrelaterade investeringar, avyttringar och fastighetstransaktioner. Avdelningen har tre operativa enheter samt en avdelningsstab, som i huvudsak är ett stöd till de operativa enheterna.

Vi söker nu en Projektadministratör till Projektavdelningen i Eskilstuna.

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som projektadministratör är du placerad på Projektavdelningens avdelningsstab. Rollen innebär att arbeta med administration kring Fortifikationsverkets projektkontor på huvudkontoret samt de projektkontor som finns i övriga landet. Vidare kommer du i huvudsak samordna och administrera projektkontorens drift, ansvara för övergripande administration i projekt för bland annat konsulter och entreprenörer samt administration av Fortifikationsverkets dokumenthanteringssystem med mera. Rollen innebär tät kontakt med våra projektledare samt konsulter och stötta dem i projektadministration.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom relevant område. Du har erfarenhet avseende övergripande administration av projekt samt flerårig vana att arbeta med IT-systemstöd. Du har goda kunskaper i svenska, engelska och körkort klass B.

Meriterande kvalifikationer

Meriterande för den här tjänsten är erfarenhet av Fortifikationsverkets verksamhet och erfarenhet avseende säkerhets- och sekretessfrågor. Har du även kunskap om Försvarsmaktens verksamhet är detta är fördel. 

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och tar egna initiativ samt har god analytisk- och problemlösningsförmåga. Du är administrativt strukturerad samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning inom Fortifikationsverket innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta: Enhetschef Anders Lindberg, tfn 010- 44 44 155 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010- 44 44 983

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-05-16 Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.