Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Projektledare bygg

Projektledare bygg

Ansökan senast: Måndag den 12 Augusti 2019
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi projektledare med inriktning bygg till Projektledningsenheten med placering i Eskilstuna som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer som projektledare att självständigt leda investeringsprojekt inom området bygg/ anläggning. Du ansvarar för genomförande av projekt med tillhörande infrastruktur från tidigt skede till överlämning av färdig byggnad/anläggning till förvaltning. Arbetet innebär medverkan i upphandling av konsulter och entreprenörer. Du ansvarar för byggprojekt med kostnader och tid samt kund- och myndighetskontakter. Arbetet innebär resor inom Sverige.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, väg och vatten eller motsvarande. Alternativt har du ingenjörsutbildning på gymnasienivå inom området. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt leda bygg- eller anläggningsprojekt med ansvar för tid och kostnad. I rollen är det viktigt med goda kunskaper i svenska och vana vid administrativa IT-system. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med god kunskap och praktisk erfarenhet av entreprenadjuridik. Meriterande är även erfarenhet från offentlig upphandling, arbete med miljöklassningssystem samt goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Du har god organisationsförmåga samt samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är administrativt strukturerad.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Eskilstuna. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Agneta Arosenius, tfn 010- 44 44 826 eller HR-specialist Jessica Rosén, tfn 010- 44 44 565.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-08-12. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.