Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Utvecklingsingenjör elmiljö till Eskilstuna

Utvecklingsingenjör elmiljö till Eskilstuna

Ansökan senast: Måndag den 21 Juni 2021
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Diarienr: 2140/2021

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen ingår att medverka i, och på sikt leda, uppdrag inom området elmiljöhot mot byggnader och anläggningar samt andra utvecklingsprojekt inom det skydds- och anläggningstekniska området. Du ger specialiststöd till projektledare vid ny-, till- och ombyggnad av anläggningar avseende val av skyddsprodukter och skyddstekniska lösningar med fokus på elmiljöhot. Du ger även stöd till förvaltning av anläggningar avseende underhåll av, skyddsprodukter och skyddstekniska lösningar inom området elmiljöhot. Vidare kommer du att medverka i utbildning inom dessa områden och ingå i nationellt och internationellt nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad civilingenjörsutbildning inom elektroteknik eller teknisk fysik. Alternativt har du motsvarande kompetens som kan bedömas likvärdig, förvärvad genom arbete eller annan civilingenjörsutbildning. Du har även goda kunskaper i Officepaketet och andra administrativa system samt goda kunskaper i engelska.

Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Meriterande

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från området elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är van att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete. Du har förmågan att skapa goda samarbeten och relationer både internt och externt. Din kommunikationsförmåga är god och du har ett högt kvalitetsmedvetande.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner

Enhetschef Leif Söderros, tfn 010-44 44 634 eller rekryteringsspecialist Maria Walde, tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 21 juni. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.