Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Utvecklingsingenjör EMP

Utvecklingsingenjör EMP

Ansökan senast: Måndag den 21 Oktober 2019
Ort: Eskilstuna, Södermanlands län
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Du kommer att medverka i, och på sikt leda, uppdrag inom området elmiljöhot mot byggnader och anläggningar samt utvecklingsprojekt även inom det skydds- och anläggningstekniska området. Du ger stöd till projektledare vid ny-, till- och ombyggnad av anläggningar avseende val av skyddsprodukter och skyddstekniska lösningar inom området elmiljöhot. Du ger även stöd till förvaltning av anläggningar avseende underhåll av, skyddsprodukter och skyddstekniska lösningar inom området elmiljöhot. Vidare kommer du att medverka i utbildning inom dessa områden och ingå i nationellt och internationellt nätverk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad civilingenjörsutbildning inom elektroteknik eller teknisk fysik. Alternativt har du motsvarande kompetens som kan bedömas likvärdigt. Du har även goda datakunskaper samt goda kunskaper i engelska. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från området elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självständig och drivande. Du har förmågan att skapa goda samarbeten och relationer både internt och externt. Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och en god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning inom myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Leif Söderros, tfn 010-44 44 634 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010-44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-10-21. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.