Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Magnus Önnestig ny ekonomidirektör och chef för ledningsstaben

Fortifikationsverket har rekryterat Magnus Önnestig som i dag arbetar som avdelningschef för nationella operativa avdelningen, NOA, på Migrationsverket. Han tillträder 1 februari 2023.

Porträtt av en man.

Magnus Önnestig. Foto: Migrationsverket.

Magnus Önnestig har under sina sju år på Migrationsverket arbetat som sektions-, regions- och avdelningschef. Innan dess var han 25 år i Försvarsmakten som yrkesofficer och överstelöjtnant med olika chefsuppdrag. Magnus blir ekonomidirektör och chef för ledningsstaben. Han kommer att ingå i Fortifikationsverkets ledningsgrupp.

– ­Magnus är varmt välkommen till Fortifikationsverket och jag är väldigt glad över rekryteringen av en ny stark chef och ledare. Magnus har en gedigen kunskap och erfarenhet för att tillsammans med oss och våra partner fortsätta bygga ett starkt svenskt försvar. Jag ser fram emot ett gott samarbete, säger Maria Bredberg Pettersson, generaldirektör.