Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Ravlunda skjutfält stänger för obehörig motortrafik

För att värna miljö, friluftsliv och minska risken för gräsbränder stänger Ravlunda skjutfält tillsvidare för obehörig motortrafik. Allmänheten är välkomna att njuta av den unika miljön till exempel till fots, till häst eller med cykel. För att underlätta besök planeras för utökade möjligheter till parkering.

Besökare behöver som alltid vara uppmärksamma på Försvarsmaktens avlysningar i samband med övningar och andra aktiviteter. Var noga med att läsa på informationstavlor, notera eventuella flaggor och att följa aktuell information på Försvarsmaktens webbplats.

Ravlunda skjutfält är beläget på Skånes östkust mellan Simrishamn och Åhus. Det är cirka 1 600 hektar, ägs samt förvaltas av Fortifikationsverket och används framförallt av Södra skånska regementet P 7. För information om möjligheter till camping och annat i närområdet se kommunens turistinformation.

Uppdaterad 2020-07-10