Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Certifierat ledningssystem

Fortifikationsverket är certifierad enligt både kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO 14001). Via det certifierade ledningssystemet säkerställer vi att vår verksamhet har rutiner och regler för att hantera kvalitets- och miljöfrågor på ett systematiskt sätt. Det hjälper oss även att se till att miljöfrågorna är en del i den dagliga verksamheten och att vi arbetar på ett strukturerat sätt med miljöfrågorna.

Vårt förhållningssätt till kvalitets- och miljöarbetet samt en beskrivning av våra viktigaste frågor framgår av vår kvalitets- och miljöpolicy. För att få in hållbarhetsbegreppet på ett tydligare sätt i verkets styrning beslutades under våren 2017 om en ny kvalitets- och miljöpolicy. I den reviderade policyn finns ett åtagande om att minska miljöpåverkan, att verka för att de nationella miljökvalitetsmålen och för att FN:s globala hållbarhetsmål (Agenda 2030) nås. Det framgår även att Fortifikationsverket ska bedriva en ansvarsfull fastighetsförvaltning ur ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt perspektiv.