Gå till innehåll

Nya karriärmöjligheter i region Öst

Portsättbild på man.

Jan Zetterman, regionchef i Region öst. Foto: Victor Persson/Försvarsmakten

Fortifikationsverkets uppdrag växer i takt med att det svenska totalförsvaret stärks. Just nu anpassar vi vår verksamhet i region Öst, det vill säga i Stockholmsområdet och på Gotland. Allt för att ytterligare kunna stötta våra partner i totalförsvaret och därmed stärka försvarsförmågan. Vi söker nu ett tjugotal nya engagerade medarbetare som vill vara med och bidra till ett säkrare Sverige.

Fortifikationsverket äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för totalförsvaret. Expansionen av det svenska totalförsvaret har inneburit att vi vuxit snabbt i region öst. Våra partner i regionen är främst Försvarsmakten men även andra totalförsvarsmyndigheter. Utvecklingen av regementet på Gotland, att vi renoverar befintliga försvarsfastigheter och bygger nytt samt att vi gjort ett antal större fastighetsförvärv de senaste åren i regionen, har bidragit till att vi nu anpassar vår organisation och behöver bli fler.

Den förändrade organisationen innebär att vi kommer arbeta närmare våra partner. Vårt fokus är att arbeta ännu mer strategiskt med hur vi bäst kan stödja våra partner och skapa förutsättningar för dem att kunna växa i takt med den stora expansion av totalförsvaret som pågår, säger Jan Zetterman regionchef.

En av förändringarna som sker är att vi delar in regionen i tre geografiska fastighetsenheter där vi nu söker fastighetschefer som har stor erfarenhet av fastighetsbranschen.

De nya medarbetare vi söker nu är fastighetschefer, gruppchefer och projektsamordnare. Vi kommer även fortsätta rekrytera fler driftchefer, drifttekniker, fastighetsingenjörer och förvaltningsassistenter till regionen. Totalt är det 21 nya engagerade medarbetare vi letar efter, berättar Jan Zetterman.

Mer från Jan Zetterman

Hur är det att arbeta som regionchef?

Jag har haft äran att vara regionchef i åtta år nu och när jag började på Fortifikationsverket hade den stora expansionen av totalförsvaret precis börjat. Att få vara med och bidra till att stärka Sveriges säkerhet är en väldigt meningsfull uppgift. Vi i region Öst, oavsett om du arbetar som förvaltare, tekniker eller chef strävar efter att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar för att våra partner ska kunna bedriva sin verksamhet så effektivt som möjligt. Det är fantastiskt att arbeta med så kunniga personer. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan redan idag!

Är du redo för en ny utmaning? Läs mer om alla lediga jobb och prenumera på våra lediga tjänster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 april 2024