Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Jobba hos oss

På Fortifikationsverket erbjuder vi dig meningsfulla, stimulerande och varierande arbetsuppgifter oavsett vilken roll du har. Här bidrar du, tillsammans med engagerade kollegor, till samhällsnyttan genom att skapa ett robust samhälle.

Den gemensamma nämnaren för alla oss på Fortifikationsverket är det unika fastighetsbeståndet – ingen annan arbetsgivare kan stoltsera med att äga så många fastigheter som kräver en så särskild kompetens och uppmärksamhet.

Vårt regeringsuppdrag är att medverka till Sveriges försvarsförmåga och den tanken genomsyrar hela vår verksamhet – från en vattenläcka i Arvidsjaur till det strategiska samarbetet med våra Nordisk-Baltiska grannländer.

Som tillsvidareanställd på Fortifikationsverket blir du krigsplacerad om det inte redan har skett genom en annan organisation. Krigsplacering handlar om att rätt person är på rätt plats för att verksamheten ska fungera väl även under höjd eller högsta beredskap. Fortifikationsverket är en av flera myndigheter som har krigsplacerat sina medarbetare som ett led i att stärka totalförsvaret.

Fortifikationsverket är en trygg och stabil arbetsgivare med bra anställningsvillkor.
Vi skapar förutsättningar för utveckling och vi är också måna om att du ska hitta en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Fortifikationsverket har inte möjlighet att ta emot LIA-praktikanter under 2023.

Relaterat innehåll

Fastighetsförvaltning
Fortifikationsverkets fastighetsbestånd är brett – allt från enkla kallförråd till byggnadsminnen och högteknologiska, moderna byggnader.
Om oss
Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vi kombinerar vår unika kompetens med att vara fastighetsägare och byggherre.