Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen

Förmåner hos oss

Våra förmåner

Arbetstid och semester

Vi har säsongsvarierad arbetstid och flextid. Du har också rätt till längre semester än hos de flesta andra arbetsgivare. Vi har 28-35 dagars semester lite beroende på din ålder och du har även rätt till betald semester under det första året.

Friskvård

Vi främjar våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Under arbetstid har du möjlighet till en friskvårdstimme i veckan och du får även ett friskvårdsbidrag på 2 500 kronor per år som kan nyttjas för motion eller annan friskvård. Du kan också få viss ersättning för att delta i olika typer av lopp.

Sjuklön och ersättning för läkarvård och läkemedel

Alla medarbetare får kompletterande ersättning om de blir sjuka. Vi betalar också viss ersättning för läkarvård och läkemedel som ingår i högkostnadsskyddet. Fortifikationsverket betalar ersättning upp till högkostnadsgränsen.

Förälder

När du är föräldraledig får du ersättning från Försäkringskassan. För att underlätta din föräldraledighet betalar Fortifikationsverket en kompletterande ersättning, så att du får cirka 90 procent av din lön under större delen av ledigheten. Du ges även möjlighet att arbeta deltid tills barnet har fyllt 12 år.

Övriga förmåner

Du har kollektivavtalad tjänstepension, grupplivförsäkring och kompletterande ersättning vid olycksfall och arbetsskada.