Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

17 februari, 2020

Fortifikationsverkets projekt på Karlsborgs flygplats

Svar på öppet brev från Aktion Rädda Vättern: Fortifikationsverket äger och förvaltar försvarets fastigheter. Vi har ett av Sveriges största och mest varierade fastighetsbestånd, allt från små kallförråd till högteknologiska byggnader, totalt 370 000 hektar mark och över tre miljoner kvadratmeter lokaler. Att vara en hållbar fastighetsförvaltare är ett av våra prioriterade mål. Kartläggning, utredning och åtgärder av förorenade områden är en naturlig del i fastighetsförvaltningen och sker ofta i samverkan med våra hyresgäster som är ansvariga för verksamheten på respektive område.  

7 februari, 2020

Nya säkerhetsutbildningar på gång

Nu startar en ny omgång av utbildningar i hantering av SUA avtal. Vi välkomnar alla säkerhetsansvariga i företag som kan komma att bli våra samarbetspartner.

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer

Instagram