Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

12 maj, 2020

Ravlunda skjutfält stänger för obehörig motortrafik

För att värna miljö, friluftsliv och minska risken för gräsbränder stänger Ravlunda skjutfält tillsvidare för obehörig motortrafik. Allmänheten är välkomna att njuta av den unika miljön till fots eller med cykel. För att underlätta besök planeras till sommarsäsongen en utökning av parkeringsytan vid Haväng.

5 maj, 2020

Ammunitionsröjning på Bulid utanför Uddevalla

Fortifikationsverket genomför ett arbete med att kartlägga, undersöka och utföra riskreducerande åtgärder på delar av ett nedlagt övnings- och skjutfält där det kan finnas ammunitionsskrot och oexploderad ammunition (OXA).

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer

Instagram