Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

3 april, 2020

Coronaviruset

Fortifikationsverket ska verka i normalläge, i kris och i krig. Vi är nu organiserade i en speciell stab för corona/covid-19 som noga följer virusspridningen och hur det påverkar vår verksamhet. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. För oss innebär det bland annat att våra medarbetare arbetar hemifrån i så stor utsträckning som möjligt. Inga tjänsteresor utrikes genomförs och tjänsteresor inrikes övervägs mycket noga. På våra kontor över hela Sverige har vi minimerat fysiska möten och externa besök. Chefsmöten och andra större sammankomster har den senaste månaden planerats om och genomförts digitalt istället för fysiskt. Vi uppdaterar löpande denna text med händelser kopplade till corona/covid-19. Uppdaterad 2020-04-03

23 mars, 2020

Vad tycker våra kunder?

I mars skickar vi ut vår stora NKI-undersökning (Nöjd Kund Index). Vi mäter för att få en bild av vad våra kunder och samarbetspartners tycker, tänker och önskar kring vår service och leverans.

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer

Instagram