Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

20 januari, 2021

Bättre miljö för bin i Kallinge

Ronneby flygplats trafikeras inte bara av flygplan och helikoptrar. Bin och andra vilda pollinatörer använder också området för start och landning. Fortifikationsverket har tillsammans med Försvarsmakten och Länsstyrelsen anpassat miljön så att de ska trivas ännu bättre.

21 december, 2020

Magnus Palm blir fastighetsdirektör på Fortifikationsverket

Det var många kvalificerade sökanden till vår tjänst som fastighetsdirektör. Med en gedigen kompetens och erfarenhet kring fastighetsförvaltning och särskilda förutsättningar om våra partner och vårt unika fastighetsbestånd gick tjänsten till Magnus Palm.

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer

Instagram