Fortifikationsverkets logotyp och symbol
  • Talande webb
Fortifikationsverkets symbol
Ikon för huvudnavigationen
Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

15 november, 2019

Första spadtaget i Revinge

I veckan togs det första spadtaget i Revinge i bygget av en ny utbildningshall på 4400 m² och skärmtak på 2400 m² med omgivande ytor. Det här är byggstarten för den största infrastruktursatsningen på P 7 sedan 1980-talet. 180 miljoner investeras i en ny utbildningshall och skärmtak som beräknas stå klara sommaren 2021.

31 oktober, 2019

Fortifikationsverkets Kulturmiljöstrategi klar

Tillsammans med nio andra myndigheter har Fortifikationsverket fått i uppdrag av regeringen att ta fram en vägledande strategi för kulturmiljöarbetet inom myndigheten. Nu är den klar och inskickad till Kulturdepartementet. Läs här om hur strategin ser ut och vad vår kulturarvspecialist, Ingela Andersson, anser att uppdraget har bidragit till.

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer