Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Press

Här finns information och materiel för dig som är journalist.

Kontakt

Presstelefon: 010-44 44 333
E-post: info@fortifikationsverket.se

Johanna Holst
Pressekreterare
E-post: johanna.holst@fortifikationsverket.se
Telefon: 010-44 44 262
Mobil: 076-12 63 782

 

Aktuellt

26 november, 2020

Ny webbplats visar karriärmöjligheter inom försvarssektorn

Fortifikationsverket har tillsammans med Försvarsmakten, Försvarets materielverk och SOFF (Säkerhets- och försvarsföretagen) skapat webbplatsen Försvarskarriär. Där får den som är intresserade av att arbeta inom försvarssektorn veta mer om hur man genom olika karriärval kan vara med och försvara Sverige.

23 november, 2020

Fortifikationsverket utökar beståndet i Umeå

Fortifikationsverket har köpt övre delen av Umestan Företagspark. Affären inleddes 2018 och slutfördes i och med ett regeringsbeslut i september 2020. Den aktuella fastigheten består av åtta byggnader och cirka 55 000 kvadratmeter mark.

Till: Aktuellt arkiv

Bilder

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltar mark och en stor variation av byggnader. Här finns ett urval av bilder som är fria att publicera. Ange alltid Fortifikationsverket som fotograf. Kontakta oss om du är i behov av andra bilder.

Till: Bilder

Publikationer

Här hittar du vår årsredovisning, tidskriften Öppet hus, intressant information om våra kulturhistoriska byggnader och andra publikationer från oss.

Till: Publikationer

Instagram